Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

Welkom op de site van badmintonclub Deno (Door Eendracht Naar Overwinning)

Wij zijn opgericht op 31 oktober 1968 en inmiddels telt onze vereniging ca. 45 leden.

Iedere donderdagavond spelen we gezellig en sportief badminton in de sporthal de Hambaken in ’s-Hertogenbosch waar we beschikking hebben over 4 banen mits er geen competitie is. Recreatief spelen kan al vanaf 19:00 uur tot 22:30 uur waarna in de kantine nog vaak nagekletst en geborreld wordt.

Wij zijn aangesloten bij de Bosche Badminton Federatie (B.B.F.) waardoor er bij ons ook ruimte is om competitie te spelen. Over het algemeen nemen hier we met twee teams aan deel. Binnen de B.B.F. worden diverse toernooien georganiseerd waaraan je als Deno-lid kan deelnemen.

 

 

Bij DENO spelen jong en oud, van beginnend tot gevorderd met elkaar samen. Gezelligheid staat voorop.Tijdens de speelavond worden er vooral dubbels en mixpartijen gespeeld. Vroeg en later op de avond is er ook volop ruimte voor het spelen van singles.

30 maart 2024:

Deno Evenement

Beste leden,

Het duurt nog even maar 1 juni nadert snel. Hebben jullie er zin in en zijn jullie al benieuwd wat we gaan doen? De algemene ledenvergadering is een week voor het evenement, dus een mooi moment om iedereen in de vergadering nog een laatste update te geven.

Wij zouden nog wel heel graag willen weten of mensen zijn met speciale dieetwensen of allergieën. Laat het ons s.v.p. zo snel mogelijk weten dan kunnen wij hier rekening mee houden. Je kan ons hier direct voor benaderen of eventueel een mail naar info@badmintonclubdeno.nl.

In iedergeval tot 1 juni!

Evenementencommissie, Adriënne, Iris, Monique, Bas en Tini

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch