Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

30 maart 2024:

Deno Evenement

Beste leden,

Het duurt nog even maar 1 juni nadert snel. Hebben jullie er zin in en zijn jullie al benieuwd wat we gaan doen? De algemene ledenvergadering is een week voor het evenement, dus een mooi moment om iedereen in de vergadering nog een laatste update te geven.

Wij zouden nog wel heel graag willen weten of mensen zijn met speciale dieetwensen of allergieën. Laat het ons s.v.p. zo snel mogelijk weten dan kunnen wij hier rekening mee houden. Je kan ons hier direct voor benaderen of eventueel een mail naar info@badmintonclubdeno.nl.

In iedergeval tot 1 juni!

Evenementencommissie, Adriënne, Iris, Monique, Bas en Tini

16 januari 2024:

Update Deno Evenement

Beste leden,

Ben je nieuwsgierig geworden wat we 1 juni gaan doen? Bekijk snel de flyer voor een update. Bevestig s.v.p. per mail je deelname met akkkoord. Hiervoor heb je een mail ontvangen, maar het mag ook naar het algemene mailadres van Deno.

Groeten,

De evenementencommissie

09 december 2023:

Deno Evenement

Beste  leden,

Save The Date!!

Zet het alvast in je agenda; 1 juni 2024 het evenement van Deno.  Zie bijlage! Om de twee maanden volgt meer info

------------------------------------------------------------------------------------------

Dear members,

Save The Date!!!

Please put it in your calendar; June 1, 2024 Deno's event.  See attachment! More info follows every two months

 

Evenementencommissie

 

15 februari 2023:

Gebruik shuttles

Beste leden,

Eigenlijk komt het iedere donderdag voor dat de oude, kapotte shuttles in de zaal naast de baan of op de bank blijven liggen. Vervolgens dienen wij deze bij het opruimen te controleren. Maar eerlijk gezegd nemen wij daar niet iedere donderdag de tijd voor en gaan de slechte shuttles weer de koker in. De week erop worden ze weer gebruikt met als gevolg veel geklaag over slechte shuttles.

Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen dinsdag hebben we besloten dat er vanaf a.s. donderdag maar 4 nieuwe shuttles in de zaal, voor iedere baan één, toegepast wordt. Theoretisch kan hier de hele avond mee gespeeld worden. Is de shuttle slecht of kapot, sla deze dan niet weg ergens in de zaal in maar gooi deze netjes in de vuilnisbak en pak een nieuwe shuttle uit de kast.

Tot de eerst volgende bestuursvergadering (4 april) gaan we bekijken hoe dit loopt. We controleren of dit prettig werkt en ook of er meer of minder shuttles dan gebruikelijk worden toegepast.

Mocht je hier eventueel vragen over hebben dan vernemen wij dat graag.

Groeten,

Het bestuur

13 december 2022:

Sponsor-shirts

Beste leden,

Voor onze sponsor Caspar de Haan hebben we als blijk van waardering ook een shirt ingelijst. Op 10 november heeft Allan deze af kunnen geven. Door een reorganisatie was eerder niet mogelijk. Maar uiteindelijk is de lijst met shirt met veel enthousiastme ontvangen genomen. Waar deze precies komt te staan weten we nog niet maar het gaat iig. een goede plek op kantoor krijgen.

Het bestuur

05 oktober 2022:

Sponsor-shirts

Hallo leden,

Als waardering voor de sposors i-Commit en Caspar de Haan hebben we voor ieder een shirt ingelijst met hun logo aan de voorzijde. Dinsdag 27 september zijn Bas en Roel naar i-Commit geweest om een lijst namens BC Deno te overhandigen. Het was leuk om de sponsors te ontmoeten en de lijst met shirt werd met veel enthousiamse ontvangen. Uiteraard hebben we ze uitgenodigd om een keer te komen badmintonnen en mogen wij ze hopelijk een keer op een donderdagavond verwelkomen.

Het bestuur

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch