Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

25 november 2019:

Nieuwjaarsborrel

Hallo leden,

Op donderdag 2 januari willen wij een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. Het zou heel gezellig zijn als alle leden aanwezig zijn. De nieuwjaarsborrel is vanaf 21:30 u in de kantine.

Groeten,

Het bestuur.

19 oktober 2019:

Replay - BC Deno gezelligheidstoernooi

Hallo leden,

Op zondag 28 juni 2020 wordt van 10:00 u tot 16:00 u in sporthal De Hambaken het Replay - BC Deno gezelligheidstoernooi gehouden. Op dit toernooi mag je ook een introduce meebrengen. De inschrijfkosten zijn dit jaar € 10,- per persoon inclusief buffet en 2 consumpties. Het buffet is van ca. 16:30 u tot 19:00 u.

Inschrijven kan bij Allan of Martijn. Wij hopen ook op een grote opkomst vanuit BC Deno.

Mocht je na inschrijving uiteindelijk toch gehinderd zijn dan verzoeken wij je dit tijdig door te geven. I.v.m. de gemaakte kosten kan het inschrijfgeld niet gerestitueerd worden.

Het bestuur.

02 oktober 2019:

WhatsApp

Hallo leden,

Wij zijn bezig met het opzetten van een WhatsApp groep voor Deno leden. Zo kunnen we elkaar makkelijk informeren en op de hoogte blijven over het laatste badminton-nieuws. Belangrijke informatie zal nog steeds per e-mail gecommuniceerd worden.

Wil je deelnemen stuur dan naar het bestuur een e-mail met je naam en telefoonnummer waarna wij je aan de groep zullen toevoegen.

Groeten,

Het bestuur.

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch