Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

16 maart 2020:

Geen badminton t/m 6 april

Beste leden,

Waarschijnlijk is het laatste nieuws over de coronavirus je niet ontgaan. Er zijn verscherpte maatregelen genomen. Een van de maatregelen is dat sportclubs niet meer open mogen zijn. Dit houdt in dat tot en met 6 april geen badminton is!

Deze situatie is voor iedereen vervelend maar als we met zijn allen de regels en adviezen na streven kunnen we hopelijk zo snel als mogelijk weer ons dagelijks ritme oppakken.

Het bestuur.

10 maart 2020:

Preventieve maatregelen coronavirus

Beste leden en gasten,

Voor ieder zijn gezondheid en om verdere spreiding van het coronavirus te voorkomen vinden wij het belangrijk dat we bij BC Deno de adviezen van het RIVM naleven. Ons vriendelijk verzoek om niet te komen bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts. Daarnaast wordt ook verzocht om tijdelijk geen handen te schudden, dus ook geen high five na de wedstrijd.

Wij hopen op jullie begrip en ondersteuning hierin.

Meer info: Rijksoverheid.nl en/of RIVM.nl

Het bestuur.

02 oktober 2019:

WhatsApp

Hallo leden,

Wij zijn bezig met het opzetten van een WhatsApp groep voor Deno leden. Zo kunnen we elkaar makkelijk informeren en op de hoogte blijven over het laatste badminton-nieuws. Belangrijke informatie zal nog steeds per e-mail gecommuniceerd worden.

Wil je deelnemen stuur dan naar het bestuur een e-mail met je naam en telefoonnummer waarna wij je aan de groep zullen toevoegen.

Groeten,

Het bestuur.

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch