Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

08 november 2020:

Update speelavonden

Beste leden,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn hoe de huidige situatie is omtrent corona en wat de actuele maatregelen zijn. De maatregelen die betrekking hebben op sport blijven in ieder geval geldig tot 14 december waarna de maatregelen opnieuw bekeken zullen worden.

Wij hebben als bestuur besloten om pas weer in het nieuwe jaar te starten met badminton als de situatie dit toelaat. De reden hiervoor omdat er na 14 december nog maar enkele speelavonden zouden zijn. En willen graag bijdragen aan het verkleinen van de besmettingsgraad zodat de donderdagavond voor iedereen een gezonde en veilige badmintonavond kan zijn. Mocht de situatie nu drastisch veranderen dan kunnen we uiteraard de beslissing opnieuw overwegen. uiteraard houden wij jullie op de hoogte.

Dit jaar is uiteraard geen eindejaars-bijeenkomst in de kantine. Wij zouden graag willen weten of er interesse is in een online bijeenkomst. Gezamenlijk gezellig even bijkletsen misschien? Laat even weten als je geïnteresseerd bent. Bij genoeg animo zullen wij iets organiseren.

Het bestuur.

14 oktober 2020:

update komende speelavonden

Beste leden en gasten,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er nieuwe maatregelen zijn i.v.m. Corona. Het is bij badminton niet toegestaan om te dubbelen, alleen een enkelspel zou toegestaan zijn. Daarnaast worden alle kleedkamers gesloten. In onze accomodatie zijn dan ook geen toiletten meer beschikbaar.

Als bestuur sluiten we aan bij de uitspraak in de persconferentie van Rutte dat we de grenzen niet op moeten gaan zoeken. En hebben besloten dat komende 4 weken geen badminton is. Wij informeren jullie uiteraard wanneer we weer kunnen badmintonnen.

De BBF heeft vandaag bevestigd dat de competitie voor de senioren niet voor januari gaat starten. Daarna is het afhankelijk van de actuele situatie omtrent Corona.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de besmettingsgraad omlaag gaat en dat het weer veilig wordt. Wij hopen op jullie begrip! Mochten er nog eventueel vragen zijn over dit besluit dan vernemen wij dat graag.

05 oktober 2020:

Strippenkaart

Nieuw bij BC Deno: een strippenkaart

Vanaf deze week beschikken we over een strippenkaart. Deze is bedoeld voor gastspelers die graag een aantal keren willen komen spelen maar geen lid willen worden. Dus mocht je iemand weten die graag een paar keer mee zou willen spelen dan kan dat nu met een strippenkaart. De kosten zijn € 35,- voor een strippenkaart en hiermee mag je 10x meespelen. De kaarten zijn via het bestuur verkrijgbaar. Deze dienen ingevuld te worden, bovenste gedeelte van de strippenkaart is voor de speler, onderste gedeelte voor het bestuur. Op de speelavond wordt de strippenkaart afgetekend door een bestuurslid. Mocht je hier meer informatie over wensen dan vernemen wij dat graag.

Het bestuur.

10 maart 2020:

Preventieve maatregelen coronavirus

Beste leden en gasten,

Voor ieder zijn gezondheid en om verdere spreiding van het coronavirus te voorkomen vinden wij het belangrijk dat we bij BC Deno de adviezen van het RIVM naleven. Ons vriendelijk verzoek om niet te komen bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts. Respecteer de gezondheid van je clubgenoten en blijf thuis!! Daarnaast wordt ook verzocht om tijdelijk geen handen te schudden, dus ook geen high five na de wedstrijd.

Wij hopen op jullie begrip en ondersteuning hierin.

Meer info: Rijksoverheid.nl en/of RIVM.nl

Het bestuur.

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch