Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

Wil je lid worden van onze vereniging?

Kom dan gezellig langs op onze speelavond de donderdagavond en speel een aantal keer vrijblijvend mee! Neem van tevoren s.v.p. even contact op door een e-mail te sturen of telefonisch zodat we op de hoogte zijn. Wanneer je een paar keer meegespeeld hebt en je wilt graag blijven spelen, dan kun je het inschrijfformulier invullen en ons toesturen of op een speelavond afgeven bij een van de bestuursleden.

De contributie bij BC Deno bedraagt € 11,50 per maand. Dit dient ook maandelijks overgemaakt worden, het rekeningnummer is NL03 INGB 0001 9880 78 t.n.v. BC Deno.

Mocht je nog extra informatie wensen, dan is het uiteraard mogelijk om met ons contact op te nemen.

Hopelijk kunnen wij je op een van de speelavonden verwelkomen!

 

 

Geen lid maar wel willen spelen?

Wil je wel graag spelen maar geen lid worden omdat je maar een paar keer per seizoen zou kunnen spelen? Dan ben je bij BC Deno ook welkom! Speciaal hiervoor beschikken wij over een strippenkaart. Met een strippenkaart mag je 10x op een donderdagavond komen spelen. Omdat de kaart een jaar geldig is, kan je spelen op de avond die jou het beste uitkomt. Op de eerste speelavond die je komt ontvang je de strippenkaart en op iedere avond die je komt spelen wordt deze door een bestuurslid afgetekend.

De kosten voor een strippenkaart bedragen € 35,00 en dienen vooraf overgemaakt te worden op NL03 INGB 0001 9880 78 t.n.v. BC Deno. Of je kunt op de avond van ontvangst contant en gepast betalen.

Heb je interesse? Stuur ons dan vooraf een berichtje naar info@badmintonclubdeno.nl waarna wij je graag verwelkomen.

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch