Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

15 januari 2022:

We mogen weer badmintonnen!!

Hallo leden,

EINDELIJK, WE MOGEN WEER BADMINTONNEN!!

Vanaf a.s. donderdag zal de zaal weer vanaf 19:00 uur tot 22:30 uur open zijn.

 

Er zijn echter nog een aantal maatregelen waar we aan moeten houden:

- een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht (QR code)

- mondkapje naast de baan

- alleen sporten met eigen vereniging (geen wedstrijden)

 

Verder het advies om je aan de basisregels te houden:

- was regelmatig je handen en maak gebruik van alcohol

- nies en hoest in je elleboog

- houdt 1,5 m afstand (naast de baan)

- blijf thuis bij klachten

 

Voor meer info: Corona en sport | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl en Basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

 

Wij hopen jullie a.s. donderdag weer te zien!

 

15 december 2021:

Fijne feestdage

Namens het bestuur van BC Deno wensen wij jullie allen een hele fijne kerst en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar! We houden hoop dat we elkaar snel weer op de baan mogen treffen en als het zo ver is, zullen we hier ook zeker gezellig een borreltje achteraan plakken.

Tot volgend jaar!

29 september 2021:

Competitie

Beste leden,

De competitie is weer begonnen. Deno neemt hier met twee teams deel aan. Er zijn geen avonden gepland waarbij beide teams gelijk thuis spelen. Dat betekend dat bij een thuiswedstrijd op donderdagavond één baan gereserveerd is voor de competitie.

Wij wensen beide teams heel veel succes!

Het bestuur.

29 juli 2021:

Zomerbadminton

Beste leden,

De hele zomerperiode (donderdag 29 juli t/m donderdag 02 september) kunnen we blijven badmintonnen. Er is genoeg animo en de gemeente heeft goedgekeurd dat we op donderdagavond van 19:00 u tot 21:30 u van onze zaal gebruik kunnen blijven maken.

Wij willen er iedereen op attenderen dat de kantine niet open is. En de gemeente heeft nadrukkelijk aangegeven dat de douches niet gebruikt mogen worden. Dit wordt pas in het nieuwe seizoen toegestaan nadat het water gecontroleerd is.

Wij wensen iedereen een fijne zomerperiode en die vakantie hebben een heel fijne vakantie. Hopelijk zien wij de meeste op donderdagavond of in het nieuwe seizoen!

Groeten,

Bestuur

05 oktober 2020:

Strippenkaart

Nieuw bij BC Deno: een strippenkaart

Vanaf deze week beschikken we over een strippenkaart. Deze is bedoeld voor gastspelers die graag een aantal keren willen komen spelen maar geen lid willen worden. Dus mocht je iemand weten die graag een paar keer mee zou willen spelen dan kan dat nu met een strippenkaart. De kosten zijn € 35,- voor een strippenkaart en hiermee mag je 10x meespelen. De kaarten zijn via het bestuur verkrijgbaar. Deze dienen ingevuld te worden, bovenste gedeelte van de strippenkaart is voor de speler, onderste gedeelte voor het bestuur. Op de speelavond wordt de strippenkaart afgetekend door een bestuurslid. Mocht je hier meer informatie over wensen dan vernemen wij dat graag.

Het bestuur.

10 maart 2020:

Preventieve maatregelen coronavirus

Beste leden en gasten,

Voor ieder zijn gezondheid en om verdere spreiding van het coronavirus te voorkomen vinden wij het belangrijk dat we bij BC Deno de adviezen van het RIVM naleven. Ons vriendelijk verzoek om niet te komen bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts. Respecteer de gezondheid van je clubgenoten en blijf thuis!! Daarnaast wordt ook verzocht om tijdelijk geen handen te schudden, dus ook geen high five na de wedstrijd.

Wij hopen op jullie begrip en ondersteuning hierin.

Meer info: Rijksoverheid.nl en/of RIVM.nl

Het bestuur.

02 oktober 2019:

WhatsApp

Hallo leden,

Wij zijn bezig met het opzetten van een WhatsApp groep voor Deno leden. Zo kunnen we elkaar makkelijk informeren en op de hoogte blijven over het laatste badminton-nieuws. Belangrijke informatie zal nog steeds per e-mail gecommuniceerd worden.

Wil je deelnemen stuur dan naar het bestuur een e-mail met je naam en telefoonnummer waarna wij je aan de groep zullen toevoegen.

Groeten,

Het bestuur.

02 september 2019:

Sponsors

Beste leden,

Door inzet van Bas en Allan zijn er twee sponsors gevonden die beide competitieteams van Deno sponsoren. De firma's zijn Caspar de Haan (voor het 2de jaar) en i-Commit. De competitieteams zijn voorzien van een compleet tenue met voorop het logo van i-Commit en achterop het logo van Caspar de Haan. Deze tenues zorgen voor een uniforme uitstraling van Deno binnen de BBF competitie. Ook op onze site staan de logo's van beide firma's met een hyperlink naar hun internetsite.

@Allan en Bas: super bedankt!

[eerste] [vorige] [1] [2] [3] [volgende] [laatste]

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch