Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

02 september 2019:

Sponsors

Beste leden,

Door inzet van Bas en Allan zijn er twee sponsors gevonden die beide competitieteams van Deno sponsoren. De firma's zijn Caspar de Haan (voor het 2de jaar) en i-Commit. De competitieteams zijn voorzien van een compleet tenue met voorop het logo van i-Commit en achterop het logo van Caspar de Haan. Deze tenues zorgen voor een uniforme uitstraling van Deno binnen de BBF competitie. Ook op onze site staan de logo's van beide firma's met een hyperlink naar hun internetsite.

@Allan en Bas: super bedankt!

01 juli 2019:

Spelregels serveren

Hallo leden,

Mocht je willen weten welke regels er zijn bij het serveren zie dan de bijlage. Uitgebreide regels zijn te vinden in de Officiële Spelregels Badminton via links & downloads.

pdf-documentSpelregels serveren

10 augustus 2018:

Badminton apps

Wil je badmintonnen op de tablet of smartphone? Badminton apps via Google play
 

26 mei 2018:

Competitie 2017-2018

Doelstelling van het eerste team was om in de 1ste klasse te blijven. Eerste helft van het seizoen was dit goed gelukt. Om wat meer rust te krijgen, voornamelijk daags na de competitie, heeft het eerste team bij een aantal wedstrijden in het tweede helft van het seizoen versterking gekregen. Helaas waren de tegenstanders te sterk en is het team gedegradeerd naar de 2de klasse.

Het tweede team heeft de eerste competitie helft in de 4de klasse gespeeld. Hierin waren alle teams goed aan elkaar gewaagd en heeft het tweede team helaas op setsaldo een stapje naar beneden moeten doen. In de 5e klasse waren de tegenstanders ook met vlagen erg pittig. Erg knap dat zij een wedstrijd die men met 4-0 achterstand begon, nog vrij ogenschijnlijk makkelijk wisten om te zetten naar winst.  Op het einde van het seizoen bleek weer het setsaldo doorslaggevend te zijn. Helaas is het tweede team hierdoor net geen kampioen geworden.

02 april 2018:

Overgrips

Hallo leden,

Omdat er regelmatig vraag is naar overgrips heeft BCDeno een doos van het merk Rex Professional gekocht. De Hydro Soft Release grips zijn wit, extra klevend en hebben een goede prijs / kwaliteitverhouding. Deze grips worden alleen Deno leden aangeboden tegen de kostprijs vanaf € 1,20 per stuk. Ben je geïnteresseerd dan kan dit geregeld worden bij Jordan. Er kan alleen met gepast geld betaald worden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Sponsor

Hallo leden,

Onze twee competitieteams hebben door sponsoring van Caspar de Haan teamkleding gekregen. Lichtblauwe poloshirtjes met donker blauwe broekjes of rokjes en sokken. Op de polo's en broekjes staat het logo van Caspar de Haan en voorop op de polo's staat het logo van BC Deno. Op onze site is het zelfde logo opgenomen als op de kleding met een directe link naar de internetsite. Caspar de Haan is gespecialiseerd in o.a. planmatig onderhoud, renovaties en gebouwenservice.

Wij willen graag Caspar de Haan bedanken en zeker ook Allan die dit voor de teams heeft weten te realiseren. 

Most amazing badminton rally

Deze badminton rally tijdens de World superseries 2016 in Dubai moet je zien: Most amazing badminton rally
 

Geslaagde feestavond!

Zaterdag 10 september hebben we weer een zeer geslaagde feestavond gehad! Na ontvangst zijn we begonnen met een pubquiz waarbij ons kennisniveau d.m.v. vragen op muziek, algemeen en badminton getest werd. We streden met vijf teams en er was een behoorlijke competitie. Tussendoor werden we voorzien van hapjes en drankjes. Na de quiz nog gezellig met z'n allen nog even buiten gekletst, wat gedronken en veel gelachen. Voor sommige was de avond te kort en die zijn in de stad nog lekker verder gegaan! Alhoewel we ons afvroegen of sommige de stad wel zouden halen, na 5 meter lag er al iemand met de fiets in de struiken...

Organisatie: bedankt!!

[eerste] [vorige] [1] [2] [volgende] [laatste]

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch