Badmintontonclub DENO

DE VERENIGING

LID WORDEN

COMPETITIE

NIEUWS

AGENDA

CONTACT

LINKS & DOWNLOADS

17 januari 2023:

Tijdelijke stop strippenkaarten

Beste leden,

We hebben de laatste tijd een behoorlijke hoge opkomst wat natuurlijk zeer positief is. Een groeiend aandeel hiervan zijn de strippenkaart-houders. Om te zorgen dat iedereen kan blijven spelen heeft het bestuur besloten om tijdelijk te stoppen met het uitgeven van de strippenkaarten.

Uitzondering wordt nog gemaakt voor spelers die afgelopen weken zijn komen spelen om te proberen, aan hun is een mogelijkheid voor een strippenkaart toegezegd. Strippenkaarthouders met een volle strip mogen ook uiteraard een nieuwe kopen.

Mochten hier nog vragen over zijn dan kan je altijd bij een van de bestuursleden terecht.

Het bestuur

22 december 2022:

Fijne feestdagen

Beste leden,

Het eind van het jaar is weer in zicht en de kerstdagen met jaarwisseling staan voor de deur. Een tijd om samen met familie of vrienden door te brengen. Wij wensen iedereen fijne feestagen en een sportief 2023!

Het bestuur

(donderdag 29 december is de zaal open om te badmintonnen)

05 oktober 2022:

Competitie

Beste leden,

De competitie is weer begonnen. Dit seizoen komt Deno met ëën team uit in de 1ste klasse van de BBF. Bij de thuiswedstrijden wordt gebruik gemaakt van de achterste baan. Het kan voorkomen dat er een tweede baan gewenst wordt, dit zal dan in overleg gaan met de overige aanwezige leden. In de agenda is te zien wanneer de thuis en uitwedstrijden gepland staan. Ben je nieuwsgierig naar de uitslagen dan kan je deze volgen op Toernooi.nl.

Namens heel Deno wensen wij het eerste team veel succes en veel plezier met de wedstrijden!

15 januari 2022:

We mogen weer badmintonnen!!

Hallo leden,

EINDELIJK, WE MOGEN WEER BADMINTONNEN!!

Vanaf a.s. donderdag zal de zaal weer vanaf 19:00 uur tot 22:30 uur open zijn.

 

Er zijn echter nog een aantal maatregelen waar we aan moeten houden:

- een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht (QR code)

- mondkapje naast de baan

- alleen sporten met eigen vereniging (geen wedstrijden)

 

Verder het advies om je aan de basisregels te houden:

- was regelmatig je handen en maak gebruik van alcohol

- nies en hoest in je elleboog

- houdt 1,5 m afstand (naast de baan)

- blijf thuis bij klachten

 

Voor meer info: Corona en sport | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl en Basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

 

Wij hopen jullie a.s. donderdag weer te zien!

 

15 december 2021:

Fijne feestdage

Namens het bestuur van BC Deno wensen wij jullie allen een hele fijne kerst en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar! We houden hoop dat we elkaar snel weer op de baan mogen treffen en als het zo ver is, zullen we hier ook zeker gezellig een borreltje achteraan plakken.

Tot volgend jaar!

29 september 2021:

Competitie

Beste leden,

De competitie is weer begonnen. Deno neemt hier met twee teams deel aan. Er zijn geen avonden gepland waarbij beide teams gelijk thuis spelen. Dat betekend dat bij een thuiswedstrijd op donderdagavond één baan gereserveerd is voor de competitie.

Wij wensen beide teams heel veel succes!

Het bestuur.

29 juli 2021:

Zomerbadminton

Beste leden,

De hele zomerperiode (donderdag 29 juli t/m donderdag 02 september) kunnen we blijven badmintonnen. Er is genoeg animo en de gemeente heeft goedgekeurd dat we op donderdagavond van 19:00 u tot 21:30 u van onze zaal gebruik kunnen blijven maken.

Wij willen er iedereen op attenderen dat de kantine niet open is. En de gemeente heeft nadrukkelijk aangegeven dat de douches niet gebruikt mogen worden. Dit wordt pas in het nieuwe seizoen toegestaan nadat het water gecontroleerd is.

Wij wensen iedereen een fijne zomerperiode en die vakantie hebben een heel fijne vakantie. Hopelijk zien wij de meeste op donderdagavond of in het nieuwe seizoen!

Groeten,

Bestuur

05 oktober 2020:

Strippenkaart

Nieuw bij BC Deno: een strippenkaart

Vanaf deze week beschikken we over een strippenkaart. Deze is bedoeld voor gastspelers die graag een aantal keren willen komen spelen maar geen lid willen worden. Dus mocht je iemand weten die graag een paar keer mee zou willen spelen dan kan dat nu met een strippenkaart. De kosten zijn € 35,- voor een strippenkaart en hiermee mag je 10x meespelen. De kaarten zijn via het bestuur verkrijgbaar. Deze dienen ingevuld te worden, bovenste gedeelte van de strippenkaart is voor de speler, onderste gedeelte voor het bestuur. Op de speelavond wordt de strippenkaart afgetekend door een bestuurslid. Mocht je hier meer informatie over wensen dan vernemen wij dat graag.

Het bestuur.

[eerste] [vorige] [1] [2] [3] [volgende] [laatste]

© Badmintonclub DENO - 's-Hertogenbosch